Kommende aktiviteter:

Velkommen til en stemningsfull kveld i Frogn Kirke. Det er en stor glede for oss at Mathis Manger Winther nok en gang vil samarbeide med oss, denne gang er han solist på hele 5 sanger. Velkommen!

Facebook-arrangement

Bestill billetter ved å sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tidligere aktiviteter:

 Showkonserten 2021

Elvis! The Beatles! Frank Sinatra! Det forrige århundret var storhetstid for noen av populærmusikkens aller største navn og musikken lever fortsatt i aller beste velgående. Under årets showkonsert reiser vi tilbake til 1900-tallet og har invitert med oss den herlig sprudlende sangtruppen Sans Égal og byens egen Elvis, Kjell Jørung, som solister!  

Showkonserten 2020 prensenterte vi et flott knippe låter fra noen av våre kjæreste musikaler.

Det var en stor glede for oss at de to stortalentene fra egen kommune, Mathis Manger Winther og Marian Dirro takket ja til å være med som sangsolister – både med solo og i duett. Ikke nok med det, «Drøbaks egen totning» Hans Esben Gihle, var med som konferansier, med gjøglerier og sin store stemmeprakt.

Det ble en vellykket konsert og Drøbak Musikkorps takker alle som kom for å høre på!

*
Julekonserten 2019

Med flotte Frogn kirke som ramme og både fengende julelåter og stemningsfulle sanger, ble dette en konsert med "julestemningsgaranti"! Vi inviterte Drøbaks unge stjerne Marian Alejandra Dirro Martinez som gjestesolist. 

Se en smakebit fra konserten her


Skowkonserten 2019

Høst er tid for underholdningsmusikk for Drøbak Musikkorps og vi ønsket velkommen til Showkonserten 2019! Dette året var det ingen ringere enn Elisabeth «Bettan» Andreassen som var vår gjest, og vi presenterte herlige norske og svenske toner sammen med henne. Til å binde det hele sammen hadde vi igjen med oss Cathrine Wollbråten Langlie som konferansier.

 Festkonsert 2018

I 2018 var Drøbak Musikkorps 80 år, og det feiret vi med brask og bram på mange vis. Lørdag 3. november 2018 ønsket vi velkommen til festkonsert i Smia med Didrik Solli-Tangen som gjesteartist! 

Det ble en fantastisk konsert og vi takker alle som var med og feiret oss! 

 Se en smakebit fra konserten her 

Kopirett © Drøbak Musikkorps